Bestellen actuele kaarten

Naast de standaard kaarten (Prestatie- en  Hoogtekaart) kunt u via de app ook de actuele kaarten / basis abonnement van Bioscope bekijken. Hiervoor moet u deze kaarten wel bestellen via de webwinkel. Op deze website kunt u in-loggen met uw bestaande accountgegevens. Na het inloggen kunt u naar de (web)winkel gaan waar u de, in de app, geselecteerde percelen ziet staan. Het is erg handig de percelen in de app eerst een nieuwe naam te geven.

U klikt met de muis in het vierkantje voor “abonnement” bij het betreffende percel(en). Vervolgens klikt u op “Afrekenen” rechtsonder. U kunt eventueel uw éénmalige kortingscode invoeren en vervolgens op “Afrekenen” klikken. Na invullen van de factuurgegevens en het akkoord gaan met de voorwaarden, klikt u weer op Afrekenen. Net als in elke webwinkel kunt u het eventueel resterende bedrag (na aftrek van de korting) betalen met Ideal van elke willekeurige bank in Nederland.

Naast het basis-abonnement (Biomassa, Stikstof, Bijgroei en Scoutingkaart), kun u ook een losse Bodemzonekaart bestellen (zie uitleg kaarten voor meer info).

Heeft u nog geen percelen geselecteerd in de app voordat u naar de webwinkel gaat, dan moet u dat eerst doen in de app. Pas in een volgende versie wordt dat mogelijk in de web /desktop versie.

Een abonnement heeft de looptijd van 1 teeltseizoen.  U krijgt per seizoen regelmatig nieuwe kaarten. Abonnementen worden niet automatische verlengd. Had u afgelopen jaar ook een abonnement voor een perceel (slotje is dan van de kaarten in het keuzemenu), dan moet u het abonnement voor dit seizoen eerst opnieuw afsluiten voor actuele kaarten van dit jaar.