Selecteer een pagina

Op 25 en 26 augustus zijn de Precisie Landbouw Dagen in Reusel. BioScope is er ook om te demonstreren hoe onze data telers helpt om dagelijkse beslissingen over bodem, gewas en irrigatie te maken. Naast BioScope zijn er ook dit keer weer allerlei precisielandbouw ontwikkelingen te zien, van sensor tot robot. En of je nu gangbaar of biologisch dynamisch teelt: op het juiste moment, op de juiste plek, de juiste teeltmaatregel geldt voor ons allemaal.

Het is alweer de derde editie van de Precision Days (Precisie Landbouw Dagen) op het terrein van Praktijkcentrum voor Precisielandbouw en Van den Borne Aardappelen in Reusel. Hier vindt u demovelden, machines, robots en drones. Een tent met toeleveranciers bij elkaar voor telers, professionals, studenten en geïnteresseerden. En er is alle ruimte oor een goed gesprek.

Er zijn ongeveer 20 demonstraties te ervaren, meer dan 50 leveranciers in de tent en op het veld. Jacob van den Borne gaat sinds 2008 de wereld af op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Ontwikkelaars weten hem inmiddels te vinden. Wat nieuw is helpt Jacob verder, wat robuust werkt en past is op zijn bedrijf geïmplementeerd.

Benieuwd naar de nieuwste en laatste ontwikkelingen binnen de precisie landbouw? Kom dan langs en ontdek tal van machines, robots en technologieën tijdens deze dagen. U bent beide dagen welkom vanaf 9.00 uur, met om 9.15 al de eerste Ag Robot demo rondleiding met gewassen en machinedemonstraties.

Voor meer en actuele informatie klik hier precisionagriculture.wixsite.com