Selecteer een pagina

In FieldScout zijn weer actuele kaarten beschikbaar voor seizoen 2023. Ook dit jaar geldt dat een Fieldscout Basis-abonnement kosteloos beschikbaar is tot 10 ha. Als gebruiker van FieldScout kunt u de Prestatiekaart over 2022 en de Hoogtekaart van uw percelen bekijken. Voeg nu snel uw percelen toe en bekijk de nieuwe actuele kaarten. In dit nieuwsbericht leest u hoe dat gaat.

Wilt u als akkerbouwer weten hoe de stand is van uw wintertarwe -of gerst of als veehouder hoe uw grasland er op dit moment voor staat? Met een Basis-abonnement kunt u de actuele kaarten snel bekijken. Maar als u vaker kaarten wilt en in een hogere resolutie (3*3 meter in plaats van 10*10 meter) kies dan voor het Pro-HD abonnement. Heel geschikt voor bijvoorbeeld bloembollen.

Koppel uw gewenste percelen eenvoudig aan uw abonnement

Als u de volgende stappen doorloopt kunt u de actuele kaarten bekijken:

1.    Log in via uw pc op uw eigen dashboard van FieldScout

2.    Klik in uw account op het gewenste BRP-perceel. U kunt eventueel de randen of de perceelvorm eenvoudig bijsnijden. Bekijk eventueel het uitlegfilmpje.

3     Hernoem het perceel via de knop ‘Perceelsinformatie’ (het pennetje):

 

4. Ga naar Mijn Account in de Winkel (onderste button) in de linker kolom van het scherm

5. Maak een keuze uit de drie abonnementen via de knop ‘Bekijk’ en selecteer daarna de gewenste oppervlakte-bundel.

6. Reken af via iDEAL. Uw percelenlijst wordt zichtbaar bij uw abonnement.

7. Vink de gewenste percelen aan en druk op de knop ‘Toewijzen’.

 

De actuele kaarten van de geselecteerde percelen worden aangemaakt, op kwaliteit gecontroleerd en komen binnen 24 tot 36 uur beschikbaar in uw eigen FieldScout-account op uw smartphone, tablet en computer.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@bioscope.nl.