Selecteer een pagina

Het nieuwe groeiseizoen begint binnenkort weer en voor u een goed moment om terug te kijken, te evalueren en alvast vooruit te kijken. Om u hierbij te helpen, bieden wij de FieldScout Prestatiekaart over 2022 kosteloos aan.

Om de nieuwe prestatiekaart te zien, dient u het perceel te verwijderen uit uw overzicht via Mijn FieldScout en het perceel opnieuw te selecteren. Dan wordt de nieuwe prestatiekaart voor dat perceel automatisch zichtbaar. (Uw notities blijven bewaard). Bij nieuwe percelen ziet u automatisch de nieuwe prestatiekaart.

Tip: De app heeft een aantal updates gehad. Download daarom voor een optimale ervaring de laatste versie van de app.

Hoe groot zijn deze verschillen nu écht binnen uw percelen?

De nieuwe Prestatiekaart helpt u om eenvoudig en precies de verschillen van de biomassa-opbrengst binnen een perceel te zien. De Prestatiekaart geeft u in één oogopslag een samenvatting van afgelopen groeiseizoen. Hoe egaal was het perceel? Waar zitten de plekken waar gewasgroei achterbleef en daarmee ook de opbrengst?

In de legenda-balk onder de kaarten van FieldScout kunt u zien hoeveel procent de afwijking is. De kleur wit in het midden geeft 100% biomassa aan en de rode en groene kleurenscharkering geven aan welke delen van uw perceel hier afgelopen jaar onder of boven lagen. Hiermee kunt u eenvoudig goede en minder goede plekken in het perceel herkennen of bekijken.

De Prestatiekaart met deze unieke informatie is ook handig om potentiële huur-, ruil- of koop-percelen mee te beoordelen. Van alle RVO-percelen in Nederland is de Prestatiekaart 2022 nu beschikbaar in uw account. Start het nieuwe teeltseizoen met beter inzicht.

Bekijk de Prestatiekaart

In deze video krijgt u uitleg over de prestatiekaart; hoe werkt het en wat zijn de voordelen ervan en hoe moet je de data lezen.Activeer nu de Prestatiekaart 2022 in uw persoonlijke FieldScout account.

Heeft u nog vragen?

Bel 088-8886790 of mail ons op info@bioscope.nl.