BioScope voor Dacom Farm Intelligence

Met Bioscope heeft u meer inzicht in uw gewas. Gedurende het het gehele groeiseizoen beschikt u over actuele data. Vroegtijdige afwijkingen kunt u zo snel detecteren. De kaarten zijn gemakkelijk te gebruiken in combinatie met Dacom.

Makkelijk in het gebruik

Op het platform van Dacom kunt u middels een app makkelijk BioScope beelden ontvangen in uw eigen account. De app neemt uw bouwplan over en met één druk op de knop selecteert u de gewenste percelen. En met een tweede klik sluit u het gewenste abonnement af. Alle kaarten worden een seizoen lang in de app getoond.

BioScope installeren op Dacom Farming Intelligence

1.

Als u een abonnement heeft op Dacom Teeltregistratie kunt u vanuit de store de BioScope app installeren. Heeft u nog geen abonnement op Dacom dan kunt u een gratis proefversie aanmaken (max 40 ha. bouwplan). Ook op deze versie draait de BioScope app.

Voor de installatie van de app is een code nodig, deze kunt u bij ons opvragen.

2.

Zodra de app geïnstalleerd verschijnt uw bouwplan in beeld en u kunt de percelen selecteren waarvoor u een abonnement wilt afsluiten. Klik rechtsonder in beeld op de knop verstuur en u gewenste abonnement is afgesloten.

Op dat moment bent u klaar en gaan wij aan de gang om de gewenste producten voor uw percelen aan te maken.

3.

Binnen 24 uur ziet u in de app uw gevraagde producten terug. Na elke nieuwe satellietopname zal er binnen 24 uur een datum op de tijdlijn verschijnen met de nieuwe producten.

Als u meer wilt dan het basisabonnement dan kunt u dat aan ons doorgeven. U kunt dit per perceel bepalen.

4.

De kaarten kunt u altijd terugvinden op het platform van Dacom. Maar u kunt de kaarten ook downloaden om ze lokaal op uw eigen computer op te slaan.