BioScope voor Akkerweb

Met BioScope heeft u meer inzicht in uw gewas. Gedurende het het gehele groeiseizoen beschikt u over actuele data. Vroegtijdige afwijkingen kunt u zo snel detecteren. De kaarten zijn gemakkelijk te gebruiken in combinatie met Akkerweb.

Makkelijk in het gebruik

Op het platform van Akkerweb kunt u middels een app makkelijk BioScope beelden ontvangen in uw eigen account. De app neemt uw bouwplan over en met één druk op de knop selecteert u de gewenste percelen. En met een tweede klik sluit u het gewenste abonnement af. Alle kaarten worden een seizoen lang in de app getoond.

BioScope installeren op Akkerweb

1.

Als teler kunt u op Akkerweb kosteloos een account aanmaken. De basis is altijd het bouwplan, hierin kunt u al uw velden en teelten aanmaken. In de store van Akkerweb vindt u de BioScope App. Voor de installatie is een code nodig, deze kunt u bij ons opvragen. Zorg dat uw profiel in Akkerweb gevuld is, zodat de app verbinding kan maken met BioScope.

2.

Zodra de app geïnstalleerd is verschijnt uw bouwplan links in beeld. Houd de Shift-knop op uw toetsenbord ingedrukt en selecteer alle percelen waarvoor u BioScope producten wilt ontvangen.
Kies vervolgens linksboven in de groene balk uw gewenste abonnement en klik op verzenden. U bent dan klaar. Wij gaan aan de gang de  gewenste producten voor uw velden aan te maken.

3.

Binnen 24 uur ziet u in de app de gevraagde producten verschijnen.

Na elke nieuwe satellietopname zal er steeds binnen 24 uur een datum op de tijdlijn verschijnen met de nieuwe producten.

4.

De kaarten kunt u altijd terugvinden op het platform van Akkerweb. Maar u kunt de kaarten ook downloaden en ze lokaal op uw eigen computer opslaan.
U kunt kiezen voor een dynamische legenda om op veldniveau de variatie optimaal te zien. Of bekijk de kaarten met een statische legenda, zodat de velden onderling goed te vergelijken zijn.